Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2020

DIRIGENȚIE- Cu ce mă afectează o situație de criză

 O situație de criză, îmi afectează în primul rând somnul. Știind că încep orele la ora 8, mă culc destul de târziu. În același timp, mă afectează faptul că nu pot să ies afara, având în vedere că îmi place foarte mult să mă plimb. 

M1 (tema 6) - Marginea de siguranță – Oglinda pagini

Imagine
  Marginea de siguranță este zona dintre elementele importante ale paginii și formatul finit care este necesară din punct de vedere tehnic și estetic.

M1- (tema 2) Oglinda paginii

Imagine
  În textul de pe pagina prezentă mai sus remarcăm "oglinda paginii".

M1 (tema 1) - Greseli de tipar

Forma greșită: aceluiasI, paralepipedic, lāåime. Forma corecta: aceluiași, paralelipipedic, lățime.

M2 (tema 3) - Tiparul de probă

Tiparul de probă este important pentru tipărirea fișierelor care au fost create în urma unor sarcini.

TIC (tema 1) - Memoria interna

 Dispozitivul pe care îl folosesc ca să mă conectez la internet are memoria internă de 32GB. Am aflat această informație în urma căutării pe internet.

M1 (tema 4) - Cele mai populare fonturi

Imagine
  Trajan Acest font este preferat de artiștii grafici și de afișele de filme și nu există nicio întrebare despre asta. În 1989, Trajan a fost unul dintre fonturile moderne îmbunătățite dezvoltate pentru Adobe. Este o tipografie elegantă și frumoasă, cu o distanțare excelentă. Traian este foarte popular în rândul proprietarilor de afaceri în ceea ce privește fonturile utilizate. Prin utilizarea monocromului cu suprapunere de logo peste partea de sus, de bază M.O. bine pentru design. Unii designeri vor spune că este suprautilizat; Este încă posibil. Claritatea liniei creează cele mai bune opțiuni de stil de fonturi pe care le puteți face. Dacă credeți că sunteți creativi, va arăta minunat odată cu numele dvs. de  Impact Unul dintre cele mai cunoscute fonturi și capodopere de design de la Hollywood este Impact. Tipografia preferată de pe internet și scrierile care au plăcut milenialele. Acest font are, de asemenea, rădăcini în publicitate și film, ceea ce îl face ideal pentru logo-ul corp