M1 (tema 2) - Despre telefonul meu

        Indiferent ca este vorba despre vizualizarea de imagini sau videoclipuri, folosirea retelelor de socializare si diverse alte aplicatii, editarea de documente sau imagini sau chiar lectura unei carti, diagonala de 5,2" a ecranului iti ofera o experienta de utilizare exceptionala. Memoria de 3 GB a telefonului iti permite sa utilizezi mai multe aplicatii in acelasi timp, avand un timp de raspuns mai bun. Cu o camera foto de 16 MP, acest telefon face fotografii si filmeaza video la o calitate asemanatoare cu cea a unui aparat foto digital, claritatea imaginii pastrandu-se si in cazul transferului pe un dispozitiv cu ecran mai mare. Atunci cand folosesti telefonul la exterior te vei bucura de ecranul cu tehnologie Super AMOLED al Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), Android care integreaza un digitizer si reflecta mai putin razele soarelui.

Comentarii

  1. Ideea centrala era gasirea unui articol despre telefonul tau si postarea lui aici. Gen https://www.techradar.com/reviews/samsung-galaxy-a5-2017

    Pe de alta parte, blogul tau se cheama ULTIMUL SANDWICH, ceea ce trebuia sa fie un nume de articol. cred ca se poate edita la profil.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

M3 tema 12 Imprimanta termica